Oog voor mens en dier Praktijk voor coaching en healing
Oog voor mens en dier Praktijk voor coaching en healing

Ingrid

In 2003 ben ik me voor het eerst gaan verdiepen in alternatieve geneeswijzen, naast mijn werk als docent en accountmanager. Het welzijn van mensen en dieren, het zoeken naar balans heeft mij altijd geïnteresseerd.
Ik ben begonnen met het volgen van een cursus om te leren testen met een biosensor. Met dit apparaatje kan ik oorzaken van klachten opsporen, ruimtes testen op negatieve energie en communiceren met dieren. Vooral de communicatie met dieren is heel bijzonder om te doen!

Om mijn mogelijkheden verder uit te breiden ben ik Reiki cursussen gaan volgen, waarin ik uiteindelijk de Master degree heb behaald.
Vanaf 2006 behandel ik mensen en dieren. Het is fantastisch om te mogen ervaren, wat een positief resultaat er behaald kan worden door te werken met helende energie.

Bij de behandeling van mensen combineer ik coachingstechnieken vaak met een energetische behandeling. Lichaam en geest zijn immers nauw met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Zo kan ik van twee kanten een probleem benaderen en proberen op te lossen.

Opleiding en scholing

Ik heb verschillende coachings- en begeleidingstechnieken geleerd in mijn voormalig werk als docent, studiebegeleider en begeleider van werkzoekenden. Overige opleidingen en cursussen:
Reiki 1e, 2e graad en Master
Testen met de biosensor
Aurahealing
Intuïtieve ontwikkeling
HBO medische basiskennis
EMB test