Oog voor mens en dier Praktijk voor coaching en healing
Oog voor mens en dier Praktijk voor coaching en healing

Ervaringen

Patricia, Berkel en Rodenrijs

Ik had last van migraine en hoge bloeddruk. Ik heb de energetisch morfologische bloedtest laten doen. Daaruit bleek precies welke stoffen ik tekort kwam. Door voedingssupplementen en een ander dieet ben ik nu fit en heb ik geen medicijnen meer nodig! Ik ben super blij! (Dit heb ik wel met de huisarts overlegd.)

Kees, Monster

Op mijn leeftijd (66) had ik nog steeds last van ervaringen uit mijn jeugd. Bovendien heb ik ook reuma. Door de gesprekken en behandelingen bij Ingrid zit ik veel beter in mijn vel en zij heeft ook uitgetest, hoe ik het beste om kan gaan met mijn reuma.

Roxanne, Zoetermeer:

Mijn paard was onzeker en staakte regelmatig. Na een paar behandelingen ging het al veel beter en we gaan er nu samen op uit om tochten te maken!

Marloes, Vlaardingen:

Onze hond was altijd bang, super druk en blafte tegen alles en iedereen. We moesten hem altijd achter een hekje doen als er visite kwam. Hij is nu veel rustiger en we kunnen hem gewoon in de kamer laten, hij begroet iedereen op een lieve manier !

Coby, Zoetermeer:

Ik was ziek thuis en had last van depressie en paniekaanvallen. Door wekelijkse coachingsgesprekken en Reikibehandelingen voel ik me nu een stuk beter en ben ik weer begonnen met werken.

Kim, Zoetermeer:

Mijn zoon van 9 jaar had last van angsten en hij functioneerde niet op school. Na een paar behandelingen voelde hij zich veel beter en sterker, het viel zelfs op bij zijn juf!